Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Om VGRfokus

VGRfokus är Västra Götalandsregionens digitala nyhetskanal. Här får du nyheter och fakta om vad som händer i Västra Götalandsregionen (VGR).

Med nyhetssajten VGRfokus vill vi lyfta fram vad VGR gör. VGR har omkring 56 000 anställda och en omsättning på 62 miljarder kronor.

Den verksamhet vi bedriver berör invånarna varje dag i någon form – som en resa till jobbet med Västtrafik, ett besök på ortopedakuten eller när det ges möjlighet till ett besök på GöteborgsOperan.

Det vi publicerar ska vara trovärdigt, ha nyhetsvärde, vara tydligt och intressant för invånare i Västra Götaland, medarbetare, medier och andra intresserade.

De som producerar innehåll till VGRfokus är anställda i VGR eller journalister som anlitas på uppdrag av redaktionen. VGRfokus är inte politisk men kan beskriva politiska beslut och debatter.

Bilderna på VGRfokus.se kommer från många olika håll. Vissa är tagna av frilansfotografer och är inte fria för publicering utanför VGR, andra kommer från bildbanker. Kontakta redaktionen om du har frågor om de bilder och texter som finns här.

Ansvarig utgivare:
Jenny Erkholm

Redaktörer:
Andreas Kron
Elin Widfeldt

Kontaktinformation
Du når redaktionen på vgrfokus@vgregion.se